Anne Boonekamp, schilderes

Ik wil op mijn website ook het werk van Anne Boonekamp laten zien. Ik geniet al ruim vijf jaar van het samen schilderen in haar gastvrije atelier. 

Anne Boonekamp is in 1951 geboren. Anne schildert en tekent al vanaf haar prille jeugd. Haar vader was een bekende decoratieschilder in Frankrijk. Haar idyllisch atelier aan de Wethouder Venteweg 74 is alleen al een bezoek waard. Anne schildert vanuit een sterke verbondenheid met de natuur en het hogere.  Zij is een gevoelsmens, een doener en geen denker. Zij schildert met hart en ziel, zeer expressief, vanuit haar innerlijke wereld. Dromen, fantasie, verstilde magische  landschappen, dartelende vlinders worden op het doek getoverd en met een teer gedicht afgesloten.

Hartenmoeder

Toverlandschap

Vrede

Anne’s expressieve manier van werken vraagt om acrylverf en grote kwasten en palet. Ze gebruikt soms olieverf, pastel, zand en andere materialen en verwerkt zelfs gedichten in haar doeken. Zij exposeert regelmatig in Gouda, Waddinxveen en Alphen aan de Rijn. Haar voorlopig hoogtepunt was de expositie met Jos van der Biezen in 2014 in het Huis van de Stad van Gouda.

 

Een indruk van haar uitgebreide oeuvre krijgt u via deze link.

Als u interesse heeft in de aankoop van een schilderij. U kunt Anne telefonisch bereiken op 0182-525247 of via email op Niek.Boonekamp.live.nl  Anne werkt ook in opdracht.

Wie is er online

We hebben 64 gasten en geen leden online