Pompen of Verzuipen? Tom Poes verzin in list in Nederdam!

 

“Tom Poes, ik spreek je zo. Ik ga ondertussen alvast oefenen op de parketvloer of ik het muntje bij de Nederdammer kan laten horen vallen.  Het grauw leeft immers in de waan van de dag, kijkt nu weer massaal Boer zoekt Vrouw.  De burgers  komen zelfs alleen bij een dreigende windmolen of een moskee in de achtertuin in actie.  Deze Don Quichote-jihadisten kunnen zich dankzij Multicopy als konijnen reproduceren en graven nu donkere holen onder alle groene  en sociale plannen. No mercy for the weak (wiek van de windmill) is al een hit.”

Trouw Nederdamdienaar Sam Zonknoper was ondertussen in slaap boven het energiegedoogakkoord gedommeld. Op 2017 zzz was het verkiezingstijd, zzzz, had hij de wekker gezet. Tom Poes had echter een list verzonnen en was met een Ice-bucket en smart phone  binnengeslopen en maakte onze kale Sam tot een grote held op Face-book met als onderschrift. Sam Zonknoper: Gewoon groen, ijskoud doen. Deze foto met onderschrift werd in heel Nederdam geliked. En Sam glom sowieso al en dacht, waarom niet, Gewoon Groen, ijskoud doen.

Hij stopte al zijn groene voornemens in zijn fietstas en botste buiten tegen een verwarde Olie B. Dommel in zijn oude Schicht aan.

“Waar is nu Tom Poes,” mompelde Olie B.D. “Mijn proseccootje wordt al warm. Ik moet ook alles zelf doen.

Wat zie ik hier. Met die tas van die verkreukelde Sam Zonknoper kan ik wel wat doen. Hmmm, hmmm, gewoon groen, ijskoud doen!?!!!

Ach Ivo en Edith, stormde Olie B. de Club binnen, geld speelt natuurlijk geen rol voor een heer, maar kwaliteit daar gaat het om. Kom op, de prosecco is toch al te warm. zullen we eens nuchter blijven en een light ice-tea pakken.  Laten wij, gewoon groen, ijskoud doen verkondigen.

Goed voorbeeld doet volgen. Nederdam wordt het kloppende groene hart van de Nieuwe Wereld. Wij heren, hebben immers een groot denkraam en lieve Edith houdt ons wel op de grond.

Toeval bestaat niet, en zo geschiedde

Wie is er online

We hebben 14 gasten en geen leden online