De lente en de r zitten in de maand

 

Deze baas is oud, klopt, chronisch ziek, klopt, hardleers, klopt, afgeschreven, klopt, zijn organen zijn inmiddels taai, klopt, de luistercijfers …, klopt. Eigenlijk lijkt er geen enkele goede reden om een oude baas of een oud apparaat een tweede kans  of leven te geven. Veel te duur en valt buiten de garantie, zo zal je zien, nu al onbetrouwbaar en ook nog snel kapot. Dus, met het grof vuil mee, hoezee!

Of niet? Zegt deze oude knar en vroeg dementerende nar?

 

NEE!  Oud is fout, onderhoud laat me koud, kapot is rot, mensen met een beperking, neem 55+  zijn geen versterking!

 Zit stevig tussen onze oren en is inmiddels ook nog in ons liberale systeem ingebakken. Het is voor de economische groei immers gunstig dat een apparaat zo snel mogelijk buiten de garantie kapot gaat. Dat repareren drie dubbel belast wordt. Criminelen zoals Cees H. worden door Fred T., de redder van Volk en Vaderland veel coulanter  behandeld. Freddy’s andere hobby, kinderen uitzetten, was toch ook goed voor de omzet van onze nationale trots: de KLM. Die duurzamen alias Gewoon Groenen zijn echter wel  gluiperige landverraders. Zij saboteren economische groei door naar schemerige Repaircafé’s te sluipen en ook nog zwart of in natura te betalen, bij te lage temperatuur niet wit- maar grijs te wassen. Zij lopen in retro, vintage, tweedehandsjassen van Karakter.

En zet nu dus vooral de radio uit! Luister niet naar deze Volk en Vaderlandverrader, die zonnepanelen op zijn huis heeft en zijn elektrische boiler ook nog eens uitzet en daarmee de winst van Eneco drukt, die Oasen doet handenwringen omdat hij maar 2x per week doucht. Die zijn te oude Denon cd-speler in de reparatie doet bij Free Music aan de Turfmarkt. Leeft als een God in Gouda en ook nog vindt dat er plek is voor Allah en een moskee en niet alleen een joodse begraafplaats.

Al wordt die plek voor de moskee, de Prins Willem Alexanderkazerne al overigens uitstekend hergebruikt door Geny Wuestman, ambassadrice van de Liefde: Doe mee aan haar Biodanza en alle menschen  wirden Brüder.

En voor onze staatsgevaarlijke columnist is in de Prins Willem Alexanderkazerne al een mooie atoomvrije kelder, gereserveerd, waar hij zelf met de semtex van de lieve vriendjes van Cees H, niet uit zal kunnen komen. Volgende column dus vanuit de Prins Willem Alexanderkazerne??

Wie is er online

We hebben 292 gasten en geen leden online