To Be Duurzaam, Or Not to Be

 

  1. U stapt in uw stoere veel te grote KIA.
  2. U stapt in uw zuinige Up.
  3. U hoeft helemaal geen boodschappen te doen, want het is ramadan
  4. U trekt uw Fairtrade poncho aan,  stapt op uw niet-elektrische fiets met fietstassen en komt zingend, heel origineel  met  “I am singing in the rain” voldaan  thuis. U kunt zo aan het songfestival meedoen.

Antwoord A is oliedom, u ligt ook nog eens krom voor de bank. Zero Point!  Antwoord B. Un point, veel zuiniger. Als al die buren met hun Up naast hun KIA nu eens samen met een Up zouden doen.  Antwoord C is moedig,  integratie is tweerichtingsverkeer, maar biedt geen structurele oplossing. Trois points.  Antwoord D: Douze Points! Bijna te duurzaam om waar te zijn.  En u wordt ook nog als zangeres ontdekt zelfs met uw regenkapje op. Een nieuwe  Janis Ian is born.

Vraag 2:  Het regent niet en u moet boodschappen doen  

  1. U stapt in uw grote Kia
  2. U belt uw leuke buurman of u samen in uw Up gezellig boodschappen zult gaan doen
  3. Het is ramadan, dat was u toch niet vergeten.
  4. U gaat met of zonder leuke buurman achterop op de fiets boodschappen doen en komt al zingend “We are the champions” terug.

U dacht de vraag te herkennen, maar er is wel degelijk sprake van een groeiend inzicht. A. Zero Point. B.  Deux points als u het alleen met een leuke buurman zou doen, en dix points als u hiermee een niet-leuke buurman uit een sociaal isolement haalt. C.  Ook tijdens de Ramadan worden er wel degelijk boodschappen gedaan,  waren we bij vraag 1 even vergeten. Er wordt alleen niet overdag gegeten en gedronken. Verklaart ook dat er boven de poolcirkel geen moslims meer voorkomen. Dus deze keer geen score: Zero Point. En de islam dus ook wel met andere religies moet gaan samenwerken om controle over de wereld te verkrijgen.

Antwoord D. Douze Points! U krijgt geen aftrek als u een niet leuke buurman niet achterop wil nemen.  Er zijn grenzen!

Wie is er online

We hebben 295 gasten en geen leden online