rap

                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een gewetensvraag:  Heeft u eigenlijk nog wel kennis van wat goed en fout voor u, ons is? Heeft u boter op uw hoofd? Koopt u bijvoorbeeld Becel Pro-Aktiv of bakt u in Becel Light? Of was het toch geen boter maar margarine op uw hoofd en nog erger druipt die in uw ogen?

Kennis van wat goed en fout is:

Een Sioux-indiaan was pas een kerel als hij een paard had gestolen. De blanke mannenbeesten hadden een andere mening en hingen die rode duivel gewoon op. Nu doen we het toch anders. De vooral blanke Partij van de Dieren van onze Marianne Thieme opent nu zelfs het hek van de wei.  

Normen en waarden zijn overal aan het schuiven. De tijden zijn nu echt definitief voorbij dat een Goudse wethouder met gratis gemeentelijke rechtsbijstand een illegale uitbouw aan zijn woning  mocht realiseren of een burgemeester zijn vriendjes van de NS zijn gedenksteen liet financieren. Of Jos van Rey met een zachte Géé in het Zúden vrij mocht klankborden . We zijn op een kantelpunt, maar we hebben nog steeds wel boter op ons hoofd. Of dat Becel Pro-Aktiv of Becel Light goed of fout is, daar kom ik straks nog speciaal op terug.

Hebben we allemaal ook boter tussen de oren?

Hoe zwart is Obama, opperbevelhebber van de onbemande droon-killers van ook vaak onschuldige burgers? Hoe fout is de NAMNederlandse Aardgas Maatschappij, die keurige club van “We like Earth-shakes” en Grunningers aan het gas!!  In hoeverre is onze pusher van 130 km, Melanie Schultz-Haegen, verantwoordelijk te stellen voor de extra doden en de toename van het fijnstof met daarin ook nog ongezonde plastic bandenslijpsel, op onze snelwegen. In hoeverre kan de tabaksindustrie aansprakelijk worden gesteld voor kinderlokken en genocide. Zij stopten immers frisse menthol in hun kankersigaretten. 6 miljoen doden per jaar wereldwijd. Klinkt als? Hitler had daar wel de hele 2e WO voor nodig.

Maar wij zelf zijn toch ook kleine of grote criminelen of zien we het gewoon niet, druipt de boter in onze ogen. Zalig zijn immers de onnozelen der geest. Ik produceer nu ook meer CO2, nu ik weer dankzij Melanie, lekkere minister, lekker 130 mag racen. Racen. Onze nieuwe volksheld Max Verstappen zit toch ook gewoon met een petje van Red Bull op bij Pauw zijn zakken te vullen door stiekem diabetes en obesitas te promoten.  Ik ben zo’n slappe salongroene en eet nu vaker vegetarisch, maar stap zo direct weer in een kerosinejet naar Senegal. Kan ik mijn Frans weer oefenen. À propos, zijn die haricot verts biologiques uit Kenia wel OóóKéeé, monsieur AH?

Nee, na al die kommèr en quelle in Nice en Turkije, is er altijd weer hoop. Wij zijn stupide maar dat hebben we nog niet door. Domme blonde  testosteronbommen zoals  Donald Trump, Boris Johnson, Geert Wilders zijn nog een kleurspoelinkje of haarstukje erger.  Als wij, mannen, gewoon nu eindelijk eens beter zouden gaan luisteren naar al die wijze brunettes, die weten wat goed en fout voor ons is. Die Eva of Maria (Magdalena is vandaag ook in de Trouw opgestaan) van: Snoep verstandig eet een appel! En niet onze oren laten hangen naar de duivel: Heerlijk helder Korsakov  - kunnen we de boter eindelijk uit de oren laten spuiten. Vroeger geloofden we in Sinterklaas, nu in mooie praatjes van illusionisten. Duur Becel Pro-Aktiv is gebakken lucht en helpt alleen bij mensen, die veel beter en goedkoper af zijn met een simpel pilletje. Bij Becel Light koop je gebakken water en gebruik je ook nog meer energie om al het water er uit te bakken. Geld en energie, die je veel beter had kunnen besteden, die je dus betaalt met kwaliteit, tijd, kwali-tijd van je leven. Die kwali-tijd die we nodig hebben om niet impulsief als een reptiel te reageren op Nice of Turkije.

Luister, heren, dan ook niet meer naar  foute borrelpraat van domme blondjes, maar naar goede theeleut van dames, die er ook nog een Mariakaakje bij doen.  

Tijd dus ook voor meer vrouwelijk leiderschap in Holland.  Wij, mannenbeesten, zouden ook daar  een voorbeeld aan de partij van de Dieren kunnen nemen!