rap

                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Belgische Parachutemoord vs de zaak Joran van der S. (2011)

De Nederlandse media hebben veel aandacht besteed aan de zogenaamde parachutemoord, waar een Belgische zonder voldoende (in onze ogen) technisch bewijs door een jury wordt veroordeeld tot 30 jaar.

Ina Post, de bejaardenverzorgster, werd veroordeeld na bekentenissen onder druk (de Nederlandse praktijk van verhoren zonder advocaat) zonder ook maar enig technisch bewijs. Lucia de Berk werd  veroordeeld omdat ons OM en de rechter niet voldoende opleiding hadden om technisch bewijs op waarde te kunnen schatten. Bij de drie moorden in het clubhuis van de Nomads (Hells Angels) stond het 100% vast dat alle clubleden medeplichtig waren. Toch gingen ze allemaal vrijuit omdat justitie meende alleen te kunnen veroordelen als ze technisch bewezen had, wie de dader was. 

Laat ons trots op Nederland zijn dat ons rechtssysteem een moordenaar zoals Joran van der S. laat lopen, zelfs na een vrijwillige bekentenis, waarna hij nog een slachtoffer kan maken. 

Laat ons trots op Nederland zijn op onze rechters, die Cees van der Hoeven (AH) slechts een boete van een maand zakgeld (in Amerika had hij 15 jaar gekregen) opleggen of een pedofiele rechter in Maastricht vrijwel vrijuit laten gaan, omdat deze notabelen publiekelijk al zo zwaar zouden zijn gestraft.

Laat ons Trots op Nederland zijn dat de familie Swinkels (Bavaria) en Heineken al lang er van op de hoogte waren dat alcohol kan leiden tot lichamelijk letsel en seksueel misbruik van kinderen ( in juridisch termen < 18 jaar). Dat zij door o.a. het CDA respectievelijk  prins Willem Alexander te trakteren, de leeftijdsgrens voor alcohol nog ff op 16 hebben weten te houden. Dat ons rechts - (beter krom) systeem hiermee N.B. het VN handvest voor de rechten van het kind schendt en onze "domme" Belgen in deze een stuk slimmer zijn..

Laat ons trots op Nederland zijn dat onze politiek zich druk maakt over dubbele nationaliteiten en bezuinigingen, terwijl onze jeugd door drank, roken, te laat naar bed gaan, frisdrank, energydrinks, snoep, snacks te veel computeren beschadigd voor het leven wordt en dan ook nog later voor onze oude dag moet zorgen.

In Nederland geldt gelukkig geen doodstraf, maar de BV Nederland zou toch veilig moeten zijn met een maatschappelijk IQ van beneden de 70. Het Amerikaans rechtssysteem is overigens ook niet alles. Obama laat namelijk wel vrouwen met een IQ van 72 (blijkbaar geen reasonable doubt bij een IQ-meting) executeren en kinderen van 15, die met granaten speelden, als terrorist vervolgen

Wat is er overigens tegen gezond verstand?